© Maria Johansson

Jag heter Maria Johansson och är diplomerad biopat och e-Lybra-terapeut med 10 års erfarenhet av att använda e-Lybra. Har också gått fortbildning i öronakupunktur hos leg. sjuksköterska Kajsa Landgren (bl.a. NADA-akupunktur). 

Även kurser i bl.a. energimedicin för Donna Eden i Köpenhamn och Wales, och Aktiv avspänning för leg sjukgymnast Lisa Danåsen Wikström.

Personlig clearing och space clearing har jag lärt mig av Jean Haner i USA, efter att ha gått flera kurser för henne utanför San Francisco i Kalifornien. Medium-utbildning med Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson.

Jag är medlem i Komplementärmedicinska riksförbundet

--------------------------------------

Jag blev intresserad av alternativ medicin pga min egen sjukdomshistoria.

På 80-talet gick jag till en hudterapeut, som tyvärr använde för starka medel på mig. Vilket innebar att jag hittade en duktig akupunktör i Lund, som hjälpte mig med hudproblemen som uppstått av medlen.

In på 90-talet var det mycket stress och jag fick magkatarr. Nu hade tyvärr akupunktören gått bort, och jag vände mig till en skicklig zonterapeut i Malmö, och fick hjälp av honom.

I början av 2000-talet fick jag värk i nacke, rygg, axel. Återigen besökte jag zonterapeuten, men började också att leta mig fram till kiropraktor, naprapat och så småningom hittade jag en duktig osteopat. Något som också hjälpt mig mycket är bowenterapi.

Har även provat andra behandlingar, och var och en har haft sin betydelse för min utveckling. Nu ville jag börja lära mig mer själv, och upptäckte Biopatiakademin med sin stora bredd av kurser. När jag fick borrelia 2008 med bl.a. koncentrationsproblem, depression och yrsel, så fick jag hjälp via biopatin. På Biopatiakademin fick jag även höra talas om frekvensapparaten e-Lybra, och kände direkt att den passade mig. Så även när jag fick höra talas om, och på nära håll se och själv känna, hur clearing a la Jean Haner verkade. Det var mycket som fick sin förklaring då, och clearingen har hjälpt mig framåt på ett fantastiskt sätt! Som högsensitiv är detta ett måste för mig, men det är något som är bra för alla. Måste också nämna kinesisk medicin och öronakupunkturen, vars effekter aldrig slutar förvåna mig.

Så här är jag nu med mina funna redskap. Redskap som jag hoppas också kan hjälpa dig att må bättre.  🙂